top2 taustavarilla

OSense O-Sense

Alla olevat tuotteet ovat saatavilla vastaanotoltani.

 tyyny

DUQEM – TERVEYSTYYNY 90 €

Dugem-terveystyyny on yksilöllisesti säädettävä tyyny, joka sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin. Anatomisen muotoilun vuoksi tyyny tukee päätä sekä niskanseutua, jolloin kaularanka on aina oikeassa lepoasennossa. Tyynyn päällismateriaali on ihoystävällistä, hengittävää ja hiostamatonta erikoistekstiiliä, joka tekee pölypunkeille epäsuotuisat olosuhteet. Tyynyn täyte on erikoiskantavaa ja irtonaista polyesterpallokuitua, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua. Dugem-tyyny sopii kaikenikäisille ja -kokoisille nukkujille. Se käy myös allergiaa sairastaville. Erillistä hygieniasuojaa ei tarvita.

vesiso2
 
 NHS – VESIPIIPPU 17 €

NHS-vesipiippu on kotimainen, elintarvikemuovista valmistettu inhalaattori suun, nielun, kurkun ja ääni-huulten kostutukseen. NHS-vesipiipun käyttäjäryhmiä ovat muun muassa astmaatikot, laulajat, flunssapotilaat ja puhetyöläiset. Vesipiippua voidaan käyttää astmalääkkeen oton yhteydessä, ärtyneen nielun ja kurkun lievitykseen sekä äänihuulten huoltoon. Soveltuu myös lasten käyttöön. Pienen kokonsa ja materiaalinsa vuoksi helppo kuljettaa mukana.
 nenaiso  

NHS – NENÄHUUHTELUKANNU 25 €

Nenä on erittäin herkkä elin, joka tarvitsee säännöllistä hoitoa ja huolenpitoa. Ilmanlaadun heikkenemisen vuoksi monilla ihmisillä on nenän alueen allergisia oireita. Saasteiden lisäksi näitä oireita aiheuttavat erilaiset allergeenit kuten siitepöly, hyönteiset, pöly, savu, hajusteet ja ilmankosteus. Näistä johtuvat oireet esiintyvät muun muassa kroonisena nuhana ja tukkoisuutena. Limakalvojen säännöllinen puhdistaminen irroittaa sairauksia aiheuttavat pölyt ja bakteerit ja näin pysymme terveempinä. NHS–nenähuuhtelukannu on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Se on helppokäyttöinen ja soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön.

 nenakannu1

nenakannu2

 

SARVIKUONO – NENÄHUUHTELUKANNU 13 €

Nuha? Flunssa? Tukkoisuutta? Ilmatieallergia? Poskiontelovaivoja?

Poskionteloiden hoidossa nenähuuhtelu on luonteva ja tehokas vaihtoehto liialliselle lääkkeiden käytölle. Lämmin suolavesi puhdistaa limakalvoja, poskionteloiden aukot ja poskiontelot. Tämä ennalta ehkäisee tulehduksia ja nopeuttaa toipumista. Jos olet vilustunut, huuhtelu poistaa tehokkaasti limaa ja limakalvojen turvotus hellittää. Limakalvot rauhoittuvat ja vastustuskyky lisääntyy. Hengityksen avoimuus on oleellinen hyvinvoinnin perusta.

Ennen nukkumaanmenoa tehtynä huuhtelu voi vähentää kuorsausta.

Kannun mukana seuraa yksityiskohtainen ohje huuhtelun suorittamisesta.

 suolapiippu  SUOLAPIIPPU 25 €

Astmaa? Hengenahdistusta?

Muutaman minuutin päivittäisellä suolapiipun käytöllä voimme suotuisasti vaikuttaa:

• siitepöly- ja muihin allergioihin
• astmaan, bronchitikseen
• hengityselinten kroonisiin tulehduksiin, nuhaan
• hengityselinten tarttuviin tauteihin
• tupakanpolton aiheuttamiin hengityselinten
   ongelmiin
 rentouden aalloilla cd  

RENTOUDEN AALLOILLA -CD 20 €

Rentoutumisohjelmia tasapainoiseen oloon. Voit aktivoida kykysi rentoutua kuuntelemalla äänitteen ohjelmia vaihtelevasti.

 

 

 

 

 

 

 © Raija Rautavirta | Voice massage terapeutti ry:n perustajajäsen/sihteeri.